Stevige blokhut voor je tuinrenovatie

Om de zoveel jaren wil ik mijn tuin renoveren. En je raad het al, het is weer eens tijd voor een tuinrenovatie! Ik ben op zoek gegaan naar leuke ideeën voor mijn tuin. Hiervoor ben ik bij een mooi tuinbedrijf gaan rondkijken om mijn tuin leuk aan te kleden. De eerste stap die ik wil ondernemen is de grasmat verwijderen en vervangen door een mooie houten boardwalk. Ik heb namelijk geen tijd om het bij te houden en het loopt de spuigaten uit. Mijn tuin ziet er dan na een aantal weken niet meer uit. Verder ben ik op zoek gegaan naar leuke onderdelen die ik kan toevoegen aan mijn tuintje. Ik kwam al snel iets leuks tegen bij het tuinbedrijf. Een blokhut! Blokhutten zijn mooie houten cabines die je kan plaatsen in je tuin. Je kan er een opslagruimte van maken om al je tuinspullen in op te ruimen óf een zitruimte waar je met vrienden en familie kan loungen of gewoon lekker een biertje doen! Ik ga in dit blog vertellen wat de voordelen van een houten boardwalk zijn ten opzichten van een gras en groene tuin en daarnaast waarom ik een blokhut heb gekozen en wat de voordelen van blokhutten zijn.

Voordelen houten boardwalk

Ik ben als eerst gaan kijken hoeveel hout ik nodig had. Het was namelijk wel belangrijk dat ik genoeg hout had om de hele grasmat tuin te bedekken. Ik heb trouwens voor hout gekozen omdat het er mooi uit ziet. Daarnaast kan je het makkelijk verwijderen als je er weer genoeg van hebt. Als eerst heb ik natuurlijk de gehele grasmat verwijderd zodat de tuin mooi vlak en egaal is. Voordelen zijn geen tuineren meer!

Blokhutten zijn gewoon handig

Een blokhut is in echt gigantisch voor soorten en maten verkrijgbaar. Het houten tuinhuisje wordt echt voor gigantisch veel verschillende doeleinden gebruikt. Meestal wordt het als opslagruimte gebruikt voor tuinierspullen. Aangezien ik geen tuinierspullen meer heb zal ik mijn blokhut niet gebruiken als opslagruimte maar als loungeruimte. Hiervoor heb ik een redelijk grote blokhut aangeschaft voor mijn tuin. Tevens heb ik een tuinset gekocht die perfect past in het blokhutje. Ik wil in mijn blokhut ook een tv en koelkast plaatsen. Het moet een soort van man-cave worden! Zo kan ik met mijn vrienden of familie gezellig voetbal kijken in het blokhutje. Lekker beschermd van de elementen!

Heb jij nog leuke ideeën voor in de tuin of in mijn blokhut? Laat het met weten via het contactformulier!

0 Comments

Add Yours →

Geef een reactie