Je schoenen inlopen, zo doe je dat

Eindelijk, je hebt je nieuwe schoenen gekocht. Je wilt ze dan natuurlijk het liefst gewoon meteen aantrekken. Toch moeten ze eerst nog even ingesprayd worden met een beschermingsspray, en dat is het zo ver! En dan loop je eindelijk na dat wachten op je nieuwe hippe schoenen, en dan voel je opeens dat het pijn doet… Niets is vervelender dan je nieuwe schoenen te moeten inlopen en er open wonden aan over te houden. Maar soms moeten we even pijn lijden om mooi te zijn. Hier wat tips om dit proces sneller te laten gaan.

Research

De beste tip is natuurlijk van tevoren alvast je huiswerk doen en recensies lezen of de schoenen comfortabel zijn. Ook kan je al snel aan het materiaal zien of voelen of het stug leer is of soepel leer is. Per materiaal is het natuurlijk ook verschillend. Ook de vorm van jouw voet heeft invloed op blaren. Als je al van jezelf weet dat je er gevoelig voor bent, ontkom je er toch niet aan om soms met een minder comfortabele schoen thuis te komen. Maar geen zorgen: na een aantal open wonden en moeilijk lopen past je voet op een gegeven moment zich aan.

Passen

Dit klinkt natuurlijk harstikke voor de hand liggend, maar trek de schoen aan! Het online shoppen is natuurlijk helemaal populair tegenwoordig en daar kunnen we soms nog wel eens wat laks van worden. Toch is het erg belangrijk om schoenen altijd nog even fysiek te passen in de winkel. Hierdoor kan je ook gelijk even aan het materiaal voelen. Materiaal staat natuurlijk ook altijd omschreven op de website, maar dit maakt wel degelijk verschil. Als je de schoenen eenmaal in huis hebt zit er niets anders op om te beginnen met uit uitlopen. Dit hoeft niet gelijk buiten en dus lange afstanden, maar ook binnenhuis is een mogelijkheid. Kleine afstanden zijn altijd beter dan grote afstanden. Zo kan je het nog een beetje af te wisselen waardoor de blaren ook niet al te groot worden dat je straks geen enkele schoen meer fijn aankan.

Merken

Iedereen heeft zo zijn eigen mening over merken. Toch hoor je vaak dat met schoenen het wel degelijk uitmaakt of het van een merk is ja of nee. Zo staan er ook veel positieve recensies over magnanni schoenen. Magnanni biedt allerlei verschillende soorten materialen schoenen aan. Denk dan een hard en zacht leer, soepel leer, stoffen schoenen, ga zo maar door. Magnanni staat bekend om comfort en wie weet is dit voor jou dé schoen zonder blaren.

Geef een reactie