Hoe je de verjaardag van jouw hond speciaal maakt

Niet iedere dierenliefhebber viert de verjaardag van zijn huisdier op dezelfde manier. Zo doet het ene baasje er bijvoorbeeld niets aan, terwijl de andere eigenaar alles uit de kast trekt. Persoonlijk vind ik het erg moeilijk om te beslissen wat je nou precies kan doen op de verjaardag van je huisdier. Zelf heb ik een ontzettend lieve hond. Hij is aankomend week jarig en ik wil toen iets leuks voor hem doen. Ik weet ergens wel dat dieren zich niet bezighouden met zaken als een verjaardag. Daarom doe ik het vooral voor mezelf en zie ik het als een mooi moment om mijn lieve hond nog even extra te verwennen. Zoek jij ook nog een manier om de verjaardag van jouw hond speciaal te maken? Lees dan snel verder en ontdek wat mijn plannetje is!

Geen verjaardag zonder speeltjes

Het eerste wat ik gekocht heb om de verjaardag van mijn hond een beetje speciaal te maken zijn natuurlijk hondenspeeltjes. Mijn hond heeft momenteel al een behoorlijke hoeveelheid hondenspeeltjes. Daarom heb ik ervoor gekozen om de hele versleten speeltjes weg te doen en een paar nieuwe aan te schaffen. Toen mijn huisdier nog een puppy was, ben ik namelijk een beetje loco gegaan wat betreft het kopen van hondenspeeltjes. Dat is inmiddels stiekem alweer 5 jaar geleden. Het was dus wel weer tijd voor wat nieuwe hondenspeeltjes waarmee die lieverd helemaals los kan gaan. Bovendien is het natuurlijk geen verjaardag zonder allerlei leuke hondenspeeltjes!

 

Speciale taart voor honden

Wanneer je aan verjaardagen denkt, dan zie je gelijk afbeeldingen voor ogen met slingers en taarten. Honden kunnen niet hetzelfde voedsel eten als mensen. Wist je echter dat er allerlei leuke recepten te vinden zijn op internet waarmee jezelf een spectaculaire honden taart kunt maken? Zo’n taart bevat dan alleen maar ingrediënten die jouw hond zeker wel mag eten. Ik heb al een aantal makkelijke en wat lastigere recepten opgezocht. Volgende week zal ik dus de handen uit de mouwen steken en een speciale taart voor mijn hond maken. Als je niet zo’n bakker bent, dan kun je tegenwoordig zelfs zo’n taart simpelweg bestellen. Het zal in ieder geval allemaal de moeite waard zijn als ik straks dat lieve, vrolijke snoetje zie van mijn loyale vriend.

Lekker wandelen en spelen

Tot slot heb ik naast hondenspeeltjes en een speciale taart nog één punt op mijn agenda staan. Ik heb besloten om op zijn verjaardag lekker een stuk te gaan wandelen en erg veel te spelen met mijn lieve hond. Afhankelijk van het ras (of de mengeling van rassen) heeft een hond altijd een bepaalde hoeveelheid beweging nodig. Dat geldt ook zeker voor mijn lieve huisdier. Daarom leek mij zijn verjaardag het perfecte moment om net even wat meer activiteiten te ondernemen met mijn hond dan normaal. Dat vindt hij namelijk erg leuk en het is ook nog eens goed voor hem!

0 Comments

Add Yours →

Geef een reactie